O nama

O nama

Želite da Vaše dete lako ovlada stranim jezicima? Da ima dinamične i sadržajne časove na kojima će fokus biti na konverzaciji u opuštenom ali konstruktivnom okruženju uz pomoć profesora koji prate novine i primenjuju savremene metode u nastavi?

Škola NSPro4kids više od dve decenije uspešno prati trendove u obrazovanju i najveći broj polaznika dolazi u našu školu putem preporuke. Upravo je to jedno od glavnih merila našeg uspeha - zadovoljni polaznici. Kada od dece dobijete pohvalu za svoj rad, onda budite sigurni da ste na pravom putu i da treba da se trudite da i ubuduće opravdate njihova očekivanja i mi to iz godine u godinu nastavljamo da primenjujemo.

Škola NSPro4kids je svoju ponudu prilagodila svim uzrasnim grupama.


Pored učenja stranih jezika, tu smo da upis vašeg deteta u srednju školu učinimo lakšim. PRIPREMA ZA PRIJEMNI ISPIT (malu maturu) je sastavni deo programa škole NSPro4kids. Odlučite se za individualne časove ili grupnu nastavu i neka vaše dete sa nama ponovi sve oblasti koje su mu/joj neophodne za polaganje prijemnog ispita. Simulacija testa nakon pripremnih časova smanjiće tremu, podići samopouzdanje i olakšati upis vašeg deteta u željenu srednju školu.

PRODUŽENI BORAVAK OD I DO V RAZREDA

Nalazimo se na dve lokacije u Novom Sadu:

  • Centar, Železnička 4
  • Detelinara, Dr Svetislava Kasapinovića 25


Brz način života, posao i nedostatak slobodnog vremena zadaju brige mnogim roditeljima čije bake i deke nisu blizu ili iz nekog razloga nisu u mogućnosti da angažuju nekog iz uže porodice da pomažu u čuvanju dece ili nisu pristalice da im dete provodi vreme samo u stanu ispred računara ili mobilnog telefona.

Produženi dnevni boravak je namenjen deci koja pohađaju osnovnu školu, od prvog do petog razreda. Dragi roditelji, možete računati na to da će deca biti na sigurnom i da će izvršiti sve svoje školske obaveze uz pomoć stručnih ljudi.

Nakon završetka školskih obaveza, imamo interesantan program kreativnih radionica koje animiraju decu i čine da zavole školu, učenje, druženje, igranje.

U sklopu našeg boravka obavezne su organizovane ture po gradu kako bi deca što više provodila vreme napolju, na vazduhu, uz igru i upoznavanje novih stvari, kako bi provodila vreme u prirodi kada su vremenske prilike za to pogodne. Odlazak u bioskop i pozorište je jedna od stvari koju naša deca mnogo vole.