Produženi boravak od I do V razreda

Produženi boravak od I do V razreda

Produženi boravak u Novom Sadu NSPro4kids:
Adresa: Detelinara, Dr Svetislava Kasapinovića 25, Novi Sad

Brz način života, posao i nedostatak slobodnog vremena zadaju brige mnogim roditeljima čije bake i deke nisu blizu ili iz nekog razloga nisu u mogućnosti da angažuju nekog iz uže porodice da pomažu u čuvanju dece ili nisu pristalice da im dete provodi vreme samo u stanu ispred računara ili mobilnog telefona.

Mi razumemo vaše poslovne obaveze i nedostatak slobodnog vremena, a želimo da deca imaju lepo i kvalitetno odrastanje kako bi jednog dana porasla u uspešne ljude koji će se rado sećati detinjstva!

ŠTA PODRAZUMEVA NAŠ BORAVAK?

  • Odvođenje i dovođenje u školu kako roditelji ne bi brinuli
  • Pomoć pri savladavanju svih školskih obaveza (pomoć pri radu i razumevanju domaćih zadataka, kao i usvajanju novog gradiva)
  • Ketering za decu po svim propisanim standardima (zdrav, kuvani obrok, užina, voće, keks, čaj)
  • Kreativne radionice i različite vrste kreativnih aktivnosti
  • Podsticaj dece na kreativnost i radoznalost
  • Organizovanje izleta po gradu i okolini
  • Pevanje, igra, gluma, kreativni radovi dece

Radno vreme boravka je od 8 do 17h (po dogovoru dete se može ostaviti i malo ranije ukoliko roditelj radi od 8h i nije u mogućnosti da stigne u tačno vreme)

KOME JE NAMENJEN BORAVAK?

Produženi dnevni boravak je namenjen deci koja pohađaju osnovnu školu, od prvog do petog razreda. Roditelji mogu da računaju na to da će im deca biti na sigurnom i da će izvršiti sve svoje školske obaveze uz pomoć stručnih ljudi.

Nakon završetka školskih obaveza, imamo interesantan program kreativnih radionica koje animiraju decu i čine da zavole školu, učenje, druženje, igranje.

U kreativni deo boravka spadaju crtanje, vajanje, gluma, recitovanje, istraživački rad, igranje, otkrivanje talenata kod svakog pojedinca i mogućnost da se na tom talentu radi kako bi se postigla motivacija za uspeh i gradilo samopouzdanje kod deteta. Naš cilj je da kod dece razvijamo kreativnost i da pravilno usmeravamo njihovu radoznalost, da ih naučimo da se ne stide da iskazuju svoje ideje, da njihova reč znači, da su njihova dela vredna!

U sklopu našeg boravka obavezne su organizovane ture po gradu kako bi deca što više provodila vreme napolju, na vazduhu, uz igru i upoznavanje novih stvari, kako bi provodila vreme u prirodi kada su vremenske prilike za to pogodne. Odlazak u bioskop i pozorište je jedna od stvari koju naša deca mnogo vole.

Sa ponosom možemo da kažemo da smo organizovali više uspešnih priredbi za roditelje i prijatelje, ali i učestvovali na Zmajevim dečijim igrama, raspevanim jelkama povodom Božićnih praznika i mnogih drugih dešavanja u našem prelepom gradu.

Učimo decu da budu aktivna, odgovorna, druželjubiva, radoznala i motivisana za napredak!


Više informacija o našem produženom boravku možete dobiti pozivom na broj 060/04-22-004; ili nam pišite na info@nsprogroup.edu.rs .