Priprema za prijemni ispit

Priprema za prijemni ispit

Mala matura za mnoge osmake predstavlja pravi izazov. Pored razmišljanja i donošenja važne odluke - šta dalje upisati, ostaje i onaj "teži" deo, kako se na najbolji način pripremiti za polaganje prijemnog ispita i uzeti što više bodova.

Mala matura se sastoji iz tri testa (srpski jezik, matematika i predmet po izboru).

Strah od nepoznatog često dovodi do treme i blokade prilikom polaganja. Zato smo mi odlučili da vam pomognemo i približimo ove predmete, kako biste na najlakši način obnovili svo gradivo koje vam je potrebno za polaganje male mature.

Uspešnost na završnom testu je od velike važnosti jer od nje zavisi da li će budući srednjoškolac uspeti da upiše željenu školu.

S obzirom da učenik na završnom testu može da osvoji čak 40 bodova i time u velikoj meri poveća svoje šanse da upiše željenu školu mi vam nudimo pomoć u vidu PRIPREMNE NASTAVE ZA MALU MATURU.

Naši predavači poseduju veliko znanje i iskustvo i pomoći će vam da se na najbolji način pripremite za sva tri testa i uspešno položite malu maturu.

Kroz niz interaktivnih lekcija i testova, pomoći ćemo vam da savladate kompletno gradivo potrebno za polaganje prijemnog ispita, a svoje znanje ćete moći da proverite na simulaciji testa sa realnim zadacima.

Bez muke upišite baš onu školu koju želite i učite ono što volite.

Širom Srbije Vama na usluzi!